Logo Flow için yeni sürüm
Sürüm yayınlanma tarihi | 23 Ocak 2023
Logo Yazılım olarak siz değerli müşterilerimize maksimum fayda sunmak üzere ürünlerimizi sürekli geliştiriyor, yeni sürümlerle portföyümüzü güçlendiriyoruz.
Bu bağlamda, Logo Flow için geliştirdiğimiz 1.74sürümünün kullanıma sunulduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sürümle birlikte gelen yenilikler ve dikkat edilmesi gereken konular hakkında detaylı bilgileri aşağıda yer alan dokümanlarda bulabilir, sürüm dosyalarına ise FTP sitemizden erişebilirsiniz.
Sürümde Yer Alan Yenilikler
1.Rapor Dizaynı ile oluşturulan raporlarda, forma girilen yorumların gösterilmesinin desteklenmesi
Rapor Dizaynı ile oluşturulan raporlarda, forma girilen yorumların gösterilmesi sağlanmıştır. Form ve Rapor Oluştur aktivitelerine eklenen Rapora Yorumları Ekle parametresi işaretlendiyse; alınan çıktıda form içerisine girilen yorumlar gösterilir.
2.API | Modül apisinin içinde SSOUserId almadan sadece Token ile çalışmasının desteklenmesi
GET /api/module/menu/ api ucunun yalnızca token ile çalışabilmesi desteklenmiştir.
3.Üzerimdeki İşler Listesi | PDF tipli özel alana tıklayarak PDF görüntüleyebilmek (yeni sekmede)
PDF tipli özel alana ana sayfadaki gridler ve sol menü üzerimdeki işler üzerinden ulaşılması ve ayrı bir sekmede açılabilmesi sağlanmıştır.
4.Bakım Modu | Ayarlar Servisi Bilgilerini Değiştirme
Uygulama Kontrol Aracı | Bakım Modu | Ayarlar Servisi Bilgilerini Değiştirme işleminde makina adı, portal adresi ve bağlantı bilgilerinin değiştirilebilmesi sağlanmıştır. Bakım Modu ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
5.Tablo değişkeninde yeni kayıt kaydetme ve açma için inceleme yapılması
Tablo değişkeninde yeni kayıt kaydetme ve açma için inceleme ve düzenleme yapılmıştır.
6.Modern Kimlik Doğrulama | Aktivite ve Akış Ayarlarının Desteklenmesi
E-Posta Gönder, Gelişmiş E-Posta Gönder aktivitelerinde ve Akış Ayarları bölümünde modern kimlik doğrulama modeli ile e-posta gönderimi için ilgili alanlar eklenmiştir.
7.Verisi Saklanmayan İşlerin Temizlenmesi İşlemi
Verisi saklanmayan işlerin temizlenmesi sağlanmıştır. Bu işlem için Akış Ayarları bölümüne gerekli parametreler eklenmiştir.
8.Veri Tabanı Fragmantasyon Düzenlemesi İşlemleri
Veri tabanı fragmantasyon işlemlerinin periyodik olarak çalışması için düzenleme yapılmıştır.
9.Kolay Mod | Context Metotlarının Desteklenmesi
Kolay Mod tasarımında Context içerisinden ulaşılabilen belirli metotlar desteklenmiştir.
10.Kolay Mod | Lokal Değişkenlerde Mevcut Olmayan Metot Dönüş Tiplerinin Desteklenmesi
Kolay Mod tasarımında lokal değişkenlerde mevcut olmayan dönüş tipleri desteklenmiştir.
11.Kolay Mod | Tablo Genel İhtiyaç Metotlarının Belirlenmesi ve Desteklenmesi
Kolay Mod tasarımında Tablo değişkeni için genel metotlar belirlenip desteklenmiştir.
12.Kolay Mod | SQL Select İçin Gerekli Metotların Açılması
Kolay Mod tasarımında SQL Select işlemi için gerekli metotlar açılmıştır.
13.İstemci Tarafta Yapılan Filtrenin Sunucu Tarafında da Saklanması
İstemci tarafında yapılan tablo üzerinde filtreleme sonrası filtreli satırlarda işlem yapılabilmesi için GetFilteredContentRowsId() metodu oluşturulmuştur.
Sürümde Yer Alan İyileştirmeler
1.Tasarım Aracı Akış Listesi sayfasında akış tipi ve akış modu için filtreleme yapılabilmesinin sağlanması
Tasarım Aracı Akış Listesi sayfasında akış tipi ve akış modu için filtreleme yapılabilmesi sağlanmıştır.
2.Aynı formda birden fazla PDF ikon olarak kullanıldığında tüm PDF içeriklerinin yüklenmesinin sağlanması
Aynı formda birden fazla PDF ikon olarak kullanıldığında tüm PDF içeriklerinin yüklenmesi sağlanmıştır.
3.Tablo kolonlarına boyut değeri girilen sütunların girilen boyut değerine uygun gösterilmesinin sağlanması
Tablo kolonlarına boyut değeri girilen sütunların girilen değere uygun gösterilmesi sağlanmıştır.